# **Timetable Version 2**

Day 1: Monday 1	5 November 2021		
Venue: MS Teams vide	eo conference - Click here to join the meeting		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	<ul> <li>Melbourne City Council represented by Susan Brennan</li> <li>SC and Carly Robertson of Counsel by direct brief,</li> <li>calling the following expert evidence:</li> <li>Heritage from Anita Brady of Anita Brady Heritage</li> </ul>		2 days
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Melbourne City Council (cont.)		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm – 3.15pm	Melbourne City Council (cont.)		
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Melbourne City Council (cont.)		
4.30pm	Day close		

#### Day 2: Tuesday 16 November 2021 Venue: MS Teams video conference - Click here to join the meeting Allocated Time Party Sub No 10.00am - 10.15am **Preliminary matters** 15 mins Melbourne City Council (cont.) 10.15am – 11.15am 11.15am – 11.30am Break 15 mins Melbourne City Council (cont.) 11.30am – 12.30pm 12.30pm – 1.30pm Lunch break 1 hour Melbourne City Council (cont.) 1.30pm – 3.15pm Break 3.15pm – 3.30pm 15 mins Melbourne City Council (cont.) 3.30pm – 4.30pm 4.30pm Day close

Planning Panels Victoria

Day 3: Wednesda	ay 17 November 2021		
Venue: MS Teams vid	eo conference - Click here to join the meeting		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Lort Smith Animal Hospital represented by Emily Marson of Best Hooper Lawyers	9	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12 noon	Owners Corporation of 435 Punt Road, South Yarra represented by David Beaconsfield		30 mins
12 noon – 1.00pm	Kon Koulouris		2.5 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm – 3.30pm	Kon Koulouris (cont.)	10	30 mins
3.30pm	Day close		

## Day 3: Monday 22 November 2021

## Venue: MS Teams video conference - Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	<ul> <li>Michael Petroro represented by Simone Jackson of Jackson Lane Legal, calling the following expert evidence:</li> <li>Heritage from Bryce Raworth of Bryce Raworth Conservation and Heritage</li> </ul>	13	3 hours
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
<b>11.15am – 11.30am</b> 11.30am – 12.30pm	Break Michael Petroro (cont.)		15 mins
			15 mins 1 hour
11.30am – 12.30pm	Michael Petroro (cont.)		
11.30am – 12.30pm <b>12.30pm – 1.30pm</b>	Michael Petroro (cont.)		

## Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.

5. If you have any questions about the timetable, please contact the Panel Coordinator on (03) 8624 5712.